I samarbete med Lilla Vän

Lilla Vän tillverkar unika barntavlor med barnets namn och födelsedata i fokus. Det finns i en mängd olika utföranden, allt från grafiska svartvita posters som passar i vilket ungdomsrum som helst till “doptavlor” där barnets födelsedata hamnar i centrum.

En personlig barntavla är också den perfekta presenten till barnet, det blir ett minne som håller länge och som kan pryda barnets vägg. Passar superfint som doppresent, namngivningspresent eller varför inte på barnets ettårsdag?

Namntavlor

Barnet älskar att se sitt namn i tryck. Skapa en unik namntavla eller bokstavstavla. Kombinera med barnets födelsestatistik om du vill.

Se namntavlorna här

Alfabetsposter

Både pedagogiskt och snyggt. Flera val gör att man kan göra tavlan än mer unik.

Just nu har Lilla Vän alfabetsposter i tre utföranden med val, fågel eller räv. Räkna med att flera varianter kommer att dyka upp i närtid!

Se alfabets- och bokstavstavlor här

Doptavlor

Här är barnets födelsedata i fokus. För 30-40 år sedan var det vanligt att man broderade en doptavla eller “dopvepa”. Nu är det vanligare att man skapar en digital variant. Hos Lilla Vän finns det flera varianter och flera nya designs tillkommer veckovis. Ibland kallas dessa varianter för födelsetavlor eller

Till doptavlorna/födelsetavlorna

Ottilia Adelborgs – Prinsarnes Blomsteralfabet

Klassiska illustrationer av Ottilia Adelborg i kombination med barnets födelsedata gör det till vackra och unika verk att hänga upp i barnrummet.

Till personliga tavlor – Prinsarnes Blomsteralfabet

Till kategorisidan för klassiska motiv