Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Läs merOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatorer: Asia, krakri, God_cares
Moson skrev:Jag tror inte jag har länkat i den här tråden men på mönsterarkivet finns mängder av länkar till diverse pyssel.oj, vilken guldgruva
Kolla för massor med inspiration
http://monsterarkivet.blogspot.com/
ÅsaM skrev:I år ska maken få göra fågelholkar och sedan ska jag och barnen måla dessa. Fast just nu har jag ett bröllop och ett barnkalas tänka på innan vi kan sätta igång.kul! de går ju att göra för inomhusbruk också om man ska ge till några som bor i lägenhet. kolla här tex: http://rosahemmet.blogspot.com/2009/03/ ... garna.html (på vänstersidan finns även en liiiiiten bild där man ser holken på längre håll.
Moson skrev:annelithor skrev:Kan någon som är bättre på engelska översätta receptet på chokladdryckspulvret till mig? Såg ju super fint ut. Och vart tusan får man tag på mjölkpulver? Eller kan man hoppa över det och köra med mjölk istället för vatten? Det borde ju fungera sen.Jag brukar köpa Sempers torrmjölk, tror den brukar finnas bland bakingredienserna.
Receptet på classic cocoa (om det var den som Tussilago länkade till du menade)
12 portioner varm kakao
Ingredienser
1 kopp strösocker
1 kopp Osötat kakaopulver
1 kopp mjölkpulver
1 / 2 tsk salt
1 / 2 kopp hckad choklad
1 / 2 kopp minimarshmallows
Varva socker, kakaopulver, mjölkpulver, salt, chokladhack och marshmallows.
Sockertopp skrev: En kopp är om jag inte missminner mig 2,5 dl ung.Det gamla svenska måttet kopp är 1,5 dl, men det amerikanska cup är kanske som allt annat i Amerika större än här?
Fryle skrev:Ja. 2,4-2,5 deciliter ungefär. 2,5 är ju enklare att räkna på!!Sockertopp skrev: En kopp är om jag inte missminner mig 2,5 dl ung.Det gamla svenska måttet kopp är 1,5 dl, men det amerikanska cup är kanske som allt annat i Amerika större än här?
tussilago skrev:Själva burken, går säkert med locket med. Plast har form-minne!ellla skrev: På tal om glasunderlägg är det häftigt att göra av gamla crème fraise' burkar! Om man ställer in dem i ugnen och värmer dem återgår de till sin ursprunglig form, innan de pressades till burkar!!!oj, hur då? menar du själva burken eller bara locket? vad kör du på för temperatur?
Du har väl inte missat våra andra artiklar & köpguider?