Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Vilket bärverktyg ska jag använda? Varför?

Moderatorer: Asia, krakri, God_cares

Av Li-Li
#722967
Finns det någon som köpt sin meitai från meitaibaby.com?
Vad tycker ni om sjalarna? Är dom bra?
Användarens profilbild
Av emmahawk
#725471
jag har köpt en av mina colibris därifrån (säljs för tillfället inte mer) och även haft en babyhawk tidigare som jag tyckt mycket om. Det finns många härinne som har babyhawk, kika runt så hittar du säkert massa information, och vad gäller meitaibarn så har jag bara haft jättebra erfarenhet och kontakt. :) Lycka till med mei-tai valet!
Användarens profilbild
Av fantasiflicka
#725478
emmahawk skrev:jag har köpt en av mina colibris därifrån (säljs för tillfället inte mer) och även haft en babyhawk tidigare som jag tyckt mycket om. Det finns många härinne som har babyhawk, kika runt så hittar du säkert massa information, och vad gäller meitaibarn så har jag bara haft jättebra erfarenhet och kontakt. :) Lycka till med mei-tai valet!
hej, long time no see vännen! :D :D :hello:
Användarens profilbild
Av emmahawk
#725551
aj nåvv :lol: studier, kandidatarbete toppat med graviditetsillamående och obefintlig datortid har sannerligen krympt min sjalbarns insats, men när man minst anar det så flyger hon hit till sina kära! :loving:

Tack så mycket för detta inlägg oc[…]

Det är fantastiskt att du är intresserad[…]

Du har väl inte missat våra andra artiklar & köpguider?