Hoppas på ett till barn : Anonyma inlägg • sjalbarn.se

Aktuellt datum och tid: ons feb 24, 2021 19:05

Hoppas på ett till barn

Behålla din anonymitet i "glädje som sorg" - "lätt eller tungt"

Moderatorer: krakri, God_cares, Hell Cat, Asia

Hoppas på ett till barn

Inläggav Hoppas på en till » mån jun 29, 2020 07:26

Jag hoppas och längtar. Först var det kroppen och hjärtat som så innerligt ville. Nu är det hela jag. Hela hela jag vill så gärna välkomna en liten till till vår familj. Min man är också pirrigt förväntansfull men hyser nog inte samma starka längtan just nu som jag. För honom brukar den starka längtan komma senare under en graviditet, när allt känns mer verkligt.

Nästan 7 år sen sist vi försökte få barn. Så vi vet ju inte, går det alls? Tar det lång tid? Vi får se. Men mina känslor dom är så starka, jag hoppas och längtar. Har länge varit så inställd på att det nog inte skulle bli fler, men känns fint att ge det en chans. Har länge känt att det nog egentligen är meningen att vi skulle ha ett till barn i vår familj.
Hoppas på en till
 

Re: Hoppas på ett till barn

Inläggav 2 fina » fre nov 06, 2020 20:22

Åh det kunde varit jag som skrivit ditt inlägg för några år sedan! :heart:

För oss tog det 6 år innan vi fick en till. Jag hade precis försökt att acceptera att det nog inte skulle bli en till, och då kom vår fina unge som en vacker present. Ett barn till och ett storasyskon. :heart:

Här går jag i tanken på om jag känner mig färdig, eller vill ha en till. Maken säger nej, han orkar inte säger han, och jag mådde så dåligt under båda mina graviditeter. Förnuftet säger nej, men hjärtat säger ja.

Om ni båda vill så ge inte upp, fortsätt försöka! Och lycka till! :D
2 fina
 


Återgå till Anonyma inlägg

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster