Man som struntar i sina barn : Anonyma inlägg • sjalbarn.se

Aktuellt datum och tid: mån mar 01, 2021 04:03

Man som struntar i sina barn

Behålla din anonymitet i "glädje som sorg" - "lätt eller tungt"

Moderatorer: krakri, God_cares, Hell Cat, Asia

Man som struntar i sina barn

Inläggav Uppgiven » fre maj 03, 2019 19:30

Jag måste bara få skriva av mig för jag känner mig helt förtvivlad just nu. Har varit tillsammans med en man i 20 år. Vi har flera barn ihop. Det har inte alltid varit så lätt, jag har skött i princip allt med barn och hem medans han jobbat och prioriterat sina intressen före oss. I början när jag var ung tänkte jag att det var så det skulle vara, jag är själv väldigt traditionellt uppfostrad. Men när åren gått har det skavt mer och mer. För ett par år sedan hade vi en rejäl kris när jag bestämde mig för att börja stå på mig och kräva mer jämställdhet. Han slog bakut och sa mycket elakt om mig och använde dessutom barnen som slagträ, pratade illa om mig inför dem. Jag borde ha lämnat då, men ville skydda barnen från allt elakt han sa och stannade. Det blev aldrig bra igen, men jag kämpade på. Tog allt ansvar och fick dessutom mycket skit som jag svalde. Till slut blev jag sjuk i utmattningssyndrom. Då bestämde han att vi skulle ha separat ekonomi för att han inte skulle drabbas. I över ett år har jag varit sjukskriven men ändå skött hemmet och barnen så mycket jag bara orkat. Nu har han hittat en annan tjej (sin kompis exfru) och då vill han plötsligt lämna. I och för sig vore det skönt, men fram kommer mörka mörka sidor som skrämmer mig. Han skiter fullständigt i barnen, den yngsta (3 år) tycker han ska bo helt hos mig, de andra kan vara hos honom ibland när det passar honom. Inget av det han åtagit sig har han för avsikt att följa. Sommarlovet med barnen faller på mig att reda ut. Jag har precis börjat jobba lite igen och vet inte hur det ska gå. Han är hotfull och skriker på mig när jag försöker få honom att åtminstone ta lite ansvar för barnen. Jag känner mig fullständigt maktlös. Hur ska jag klara ekonomin? Hur ska jag orka? Hur ska jag stå ut med att samarbeta med någon som visat sig vara någon helt annan än jag trott och som inte drar sig för att kasta in barnen mitt i striden?
Uppgiven
 

Re: Man som struntar i sina barn

Inläggav SCSI » fre maj 03, 2019 19:37

Åh, stor igenkänning på mycket, tyvärr.
Har inga konkreta råd annat än att inte bära det här själv. Berätta för vänner hur han beter sig. Ge dem en chans att stötta dig!

Kram!
J 2011 | bonus 2005
instagram
Användarvisningsbild
SCSI
SjalGuru
SjalGuru
 
Inlägg: 6606
Blev medlem: tor jul 15, 2010 23:23
Ort: Norrköping

Re: Man som struntar i sina barn

Inläggav nrablajS » lör maj 04, 2019 08:24

Vilket fullständigt praktarsel! Dokumentera allt han säger och gör. Prata med andra om allt han säger och gör så du får respons på att hans beteende är helt vansinnigt. Har man svalt skit länge så har oacceptabla beteenden liksom blivit vardag och man själv har tappat förmågan att avgöra vad som är normalt och ok. Psykologisk nedbrytning helt enkelt. Rövhattar brukar ha som vana att trycka ner och förminska.
nrablajS
SjalBeroende
SjalBeroende
 
Inlägg: 1216
Blev medlem: fre dec 26, 2014 19:37

Re: Man som struntar i sina barn

Inläggav Omtanke » lör apr 11, 2020 13:46

Hur har det gått? :heart: Hur mår du och barnen?
Omtanke
 


Återgå till Anonyma inlägg

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron