Aldoria bambu soft vs looma sino? : Fakta om olika bärsjalar/selar • sjalbarn.se

Aktuellt datum och tid: tis aug 11, 2020 02:00

Aldoria bambu soft vs looma sino?

Vilket bärverktyg ska jag använda? Varför?

Moderatorer: krakri, God_cares, Hell Cat, Asia

Aldoria bambu soft vs looma sino?

Inläggav evano » sön dec 29, 2013 17:45

Jag väntar mitt andra barn och funderar nu lite över vilka bärverktyg jag ska använda. Med mitt förra barn började jag med en aldoria bambu soft men tyckte jag hade svårt att få till den riktigt bra. När jag fick till den var den super men annars tyckte jag den var lite svajig. Efter två veckor gick jag över till att mest använd en ergobaby med spädbarnsinlägg. Efter några månader använde jag inte aldorian alls. Sedan har jag använt diverse bärselar, jag köpte också en vävd sjal (en vatnai) och en mei taxi men fastnade aldrig för dem.

Jag tycker att bärsjal verkar med följdsamt och mysigt i många fall och blir sugen att försöka med mer sjal igen med nästa barn. Jag funderar på om en annan trikåsjal en den jag hade förut skulle passa mig bättre med nya barnet. looma sino verkar det vara många dom gillar och jag har blivit sugen på en sådan men vet inte om den kan tänkas vara så mycket annorlunda mot aldorian? Ett krux är att det är en juni-bebis så det är lätt att det blir för varmt (och det inte blir en kall och blöt sommar...).
evano
SjalVan
SjalVan
 
Inlägg: 118
Blev medlem: mån jul 04, 2011 17:32
Ort: Västerås

Re: Aldoria bambu soft vs looma sino?

Inläggav LillaGrodan » mån dec 30, 2013 10:38

Jag har burit tre nyfödingar i sino. Aldoria gillar jag inte riktigt då jag tycker att den är för svajig. Sedan är jag ju en stor fan av mam:eco, men kraftigare. wbs finns ju också. Sino, mam eco eller wbs säger jag. Sinon är lättast att hantera.
Mamma till stora A (-07), lilla A (-09) och mini-O (-13)
Bär i Easycare öken & lagun, Girasol Metamorphosis, Didymos Nepomuk, Ellevill Zara tri-green & tri-yellow, "stork" Leo rouge, Bebina regnbåge, BB tai, Boba 2G, Oh snap
LillaGrodan
SjalBeroende
SjalBeroende
 
Inlägg: 884
Blev medlem: ons feb 25, 2009 13:16
Ort: Mölndal


Återgå till Fakta om olika bärsjalar/selar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster

cron