Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Här träffas vi för att och få tips och råd (rent allmänt).

Moderatorer: krakri, God_cares, Asia

Användarens profilbild
Av April
#8970818
Välkommen till SjalBarn!
Vad roligt att just du hittat hit! :blomster: Vår önskan är att alla ska trivas så bra som möjligt. Vår förhoppning är att vi TILLSAMMANS på SjalBarn skapar ett gott och bekvämt klimat för oss alla. Vi hoppas på en positiv och öppen ton på forumet!

Forumet innehåller människor med olika bakgrunder och olika sätt att tolka sin omvärld. Vi är olika, men det är vår mångfald som gör SjalBarn till vad vi är - en kärleksfull, lugn oas i vårt annars så hektiska liv...

När man kommer ny till SjalBarn, hoppas vi verkligen att man känner sig välkommen. Vi får dock inte glömma att så gott som alla här inne tar hand om barn, arbetar eller gör saker som tar upp ens tid. Om man inte får svar på sina inlägg, är det bra om man själv *puffar* upp frågan igen, så att fler får möjlighet att svara.

Vill man har många svar i sin tråd, är mitt bästa tips att man är aktiv i tråden och för konversationen framåt. Då har fler medlemmar chans att se tråden, samt svara på ditt inlägg.

Var snäll och tänk dig för varje gång du svarar på ett inlägg. Om du känner dig upprörd, eller påhoppad - bör du kanske läsa igenom inlägget mer än 1 gång innan du svarar. Ibland kan det vara svårt att utrycka sig i skrift och personen i fråga kanske inte har onda avsikter med det hon/han skriver. Istället för att "egga upp" en diskussion, kan det ibland vara bra att bara låta det hela vara. Om du blir stött över vad en skribent skriver om, kan du istället skicka ett PM till skribenten. På detta vis kan du rakt och ärligt fråga personen och man kan lättare reda ut missförstånd.

Om du känner dig missuppfattad, dåligt behandlad eller har frågor rent allmänt, vill vi att ni vänder till någon av oss moderatorer. Vi hinner omöjligt läsa alla inlägg och uppskattar om ni "visar upp" tråkiga trådar för oss. Vi, moderatorer, finns här för er skull - så tveka inte med att höra av dig till oss!

Ta vara på er och våra medmänniskor! :heart:

Vill du ändra språk i din profil?
Tryck på;
-Control Panel
-Fliken till höger om "Profile"
-Nytt språk

På engelska heter fliken "Board preferences". Till vänster väljer man "Edit global settings" (om det inte redan är valt). En bit ner kan man välja "My language". Det står på "British English" men kan ändras till "Svenska". Sen klickar man på knappen "Submit" (längst ner, man måste kanske rulla ner fönstret en bit).

Angående personlig signatur
Du får lov att ha en personlig signatur. I signaturen får du t.ex. ha en bild på ditt barn, ditt namn, en sjal.
Signaturen ska vara fri från all sorts reklam (från företag, personliga saker du säljer osv.)

I din signatur, får du skriva en hemsideadress (om denna adress ska vara länkad deller olänkad, det bestämmer du). Hemsideadressen ska skrivas i typsnitt "normal" (eller mindre) och vara utan fetstil, i svart färg, utan symboler.
Exempel 1:
:heart: Två sockersöta SjalBarn :heart: <---- personlig signatur, utan hemsideadress, länk eller reklam
http://www.sjalbarn.se <---- en hemsideadress (länkad eller olänkad)
Exempel 2:
Jag & Bild Pluttan :loving: <---- personlig signatur, utan hemsideadress, länk eller reklam
http://www.sjalbarn.se <---- en hemsideadress (länkad eller olänkad)
Du får lov att ha tickers i din personliga signatur (tickers är undantagna regeln)
OBS! Följer man inte dessa regler, tar vi oss friheten att gå in och ändra i er profil.


SjalBarn på Facebook?
:tumup: Gilla oss gärna på:
http://www.facebook.com/pages/SjalBarn/104655036292531

Reklam för egentillverkade produkter
Privatpersoner får inte lov att driva fram sina eget tillverkade produkter, i de olika trådarna samt, det anser vi vara reklam. Skulle man strida mot dessa regler, tar vi oss friheten att radera i trådarna. Skulle man strida mot det ett flertal tillfällen, meddelar vi er via PM, vilket kan leda till avstängning från forumet.

Reklam för privata saker som är till salu
Man får INTE skriva reklamtext om vad man säljer eller om "reaprodukter" i signaturen. Det får inte att det förekommer försäljning av t.ex. sjalar eller annat, i själva signaturen. Försäljning för privatpersoner sker under de olika köp/sälj forumen.

Reklam för försäljare
Vill man annonsera på SjalBarn, i egenskap av försäljare, så kan man göra det i högermarginalen på forumet. Förutom annonsplats i högermarginalen, får man då även möjlighet att göra reklam under rubriken "erbjudanden från våra annonsörer" samt vara med i vår månadstävling. Låter det intressant? Maila till info@sjalbarn.se

Som annonsör vill vi att man endast gör reklam för sina produkter under rubriken "erbjudanden från våra annonsörer". Detta beror på att vi vill att sjalbarn ska vara så opartisk som möjligt (att t.ex. nya männsikor på forumet ska kunna ställa frågor, utan att bli "påhoppade" med olika erbjudanden och likande).

Annonsörerna (i högermarginalen) får gärna gå in och kommentera och ge sin åsikt om sina produker, när medlemmarna frågar efter deras råd, i de olika trådarna. Det är dock viktigt att det framgår att försäljarna är partiska i frågan. Det är inte ok att prata om vad man har i lager eller hur snabbt och billigt man kan skicka.
Ni som är annonsörer på sidan, får gärna skriva:
http://www.sjalbarn.se (fast er adress ) - för mer info. titta i högermarginalen!
Jag vill dock inte att ni skriver information om VAD ni säljer i er profil.

Försäljning av begagnat för privatpersoner
Vill man annonsera som privatperson finns det ett köp-och-sälj forum där man kan sälja sjalar, samt barnrelaterade produkter.

Tack till våra sponsorer
Anledningen till att SjalBarn kan finnas till, är att våra annonsörer, i högermarginalen, betalar sina reklamavgifter. Utan våra annonsörer, kan vi inte bedriva sidan. Vi är självklart måna om att våra annonsörer har ensamrätt på reklam. Ett STORT TACK till alla våra sponsorer! :heart:

Pusoy, also known as &quot;pusoy dos&quot;[…]

How do ones to watch players work in FIFA 22? 51[…]

With the release of Update 37 by The Elder Scrolls[…]

As GGG said, the expansion originally released in […]

Du har väl inte missat våra andra artiklar & köpguider?