Bästa hånglet, men sen då? : Anonyma inlägg - Sida 2 • sjalbarn.se

Aktuellt datum och tid: ons maj 24, 2017 05:19

Bästa hånglet, men sen då?

Behålla din anonymitet i "glädje som sorg" - "lätt eller tungt"

Moderatorer: krakri, Asia, God_cares, Tyche, Hell Cat

Re: Bästa hånglet, men sen då?

Inläggav Fjärilar i magen » ons maj 17, 2017 21:44

Tv-meterologen.. det skulle det ju inte stå, utan så mycket.

Gick in och läste meddelandet igen efter att jag svarat här. För att se vad jag ska svara honom. Och med lite vilja skulle man kunna tolka det här positivt. "Absolut inte den här veckan. Helt slut". Men mest troligt så lurar jag mig själv. Bättre släppa och inte fundera så mycket på det. Jag har inte direkt brått att hitta en ny. Men dumt att låta en bra kille bara springa iväg utan att undersöka det först. Och det har jag ju gjort nu.
Fjärilar i magen
 

Re: Bästa hånglet, men sen då?

Inläggav Fjärilar i magen » ons maj 17, 2017 21:58

Candela skrev:
Fjärilar i magen skrev:
telistant skrev:Håller tummarna för att han bara har haft mycket runt sig och att du får ett bra svar.

Jag blev inte klok på om du berättat att du håller på att skilja dig :hmm:

Jo det berättade jag och fick känslan att "vilken lättnad". Inte bara för att ha hånglat med en gift tjej. Utan mer "vad bra då kan vi ses". Men text är alltid svår.

Har fått svar, han svarar på mina frågor. Tackade nej till min fråga om att ses, vilket var helt ok! Det var mer en öppning till att spinna vidare på. Men inget annat förslag kom och heller inga frågor/kommentarer om Det jag skrev om mej. Visserligen hade han jobbat 12h idag. Men det blir mest ett försvar från min sida känner jag.
Vet inte vad jag ska svara på hans svar heller. Finns inte sån TV-meterologen att kommentera.
Det var ett väldigt bra hångel. Han är nog så tydlig han kan bli om
Att inte ses mer, utan att säga det rent ut.
Finns inte så mycket att säga. Mer än att min känsla för killar nog är helt ur funktion. Jag upplevde att vi båda "hade samma känsla" kring det. Även när vi pratade om det på måndagen.


Även om han har samma känsla för dig så kan jag ändå tänka mig att det tar emot att dejta någon som ligger i skilsmässa. Han kanske är osäker på hur genuint ditt intresse är, om han bara blir en "rebound" och kommer bli sårad i slutändan. Han kanske vill skydda sina egna känslor genom att undvika att gå in i någon mer intim relation med dig?
Bara spånar lite.. (hade sån vän när jag skilde mig)


Där har du verkligen en poäng och funderat kring. Antagligen hade jag själv kanske backat i en sådan situation.
Han vet dock mer än vad ni vet här om skilsmässan. Det är inte så att vi bestämde oss häromdagen. Utan det är av en annan orsak vi bor ihop. Även fast vi hade planerat att flytta isär tidigare. Med barn och svårt att få bostad är det inte "bara att flytta". Vilket jag önskar!

Men visst ligger det något i det du säger. Och ofta har man en rebound. För min del, känns det inte som om det skulle vara det. Sen kan man aldrig veta hur saker blir oavsett rebound eller inte.
Fjärilar i magen
 

Re: Bästa hånglet, men sen då?

Inläggav sus » ons maj 17, 2017 23:37

Jag tänker som Candela. Dessutom kan det ju vara så att han ändå gillar den tjej han hade date med. Hon kanske har något som du inte har, ett gemensamt specialintresse, samma syn på var/hur man bor etc. Alltså kanske han helt rationellt tänker att hon borde passa honom bättre även om det finns bra kemi mellan er. Han kanske behöver känna av energin med henne innan han dumpar henne för dig (Vilket ur hennes perspektiv kan kännas schyst)

Sen tror jag inte du ska tolka sms för mycket. Jag är värdelös på att svara ibland. Tänker stt jag ska tänka ut något bra svar och glömer stt svara
Användarvisningsbild
sus
SjalInventarie
SjalInventarie
 
Inlägg: 15027
Blev medlem: fre nov 26, 2004 11:32

Re: Bästa hånglet, men sen då?

Inläggav Fjärilar i magen » tor maj 18, 2017 18:23

sus skrev:Jag tänker som Candela. Dessutom kan det ju vara så att han ändå gillar den tjej han hade date med. Hon kanske har något som du inte har, ett gemensamt specialintresse, samma syn på var/hur man bor etc. Alltså kanske han helt rationellt tänker att hon borde passa honom bättre även om det finns bra kemi mellan er. Han kanske behöver känna av energin med henne innan han dumpar henne för dig (Vilket ur hennes perspektiv kan kännas schyst)

Sen tror jag inte du ska tolka sms för mycket. Jag är värdelös på att svara ibland. Tänker stt jag ska tänka ut något bra svar och glömer stt svara


Tack för att du sätter ord på samma som jag funderar kring.
Hur det än är så ligger jag lite på minus redan från början :) Det finns några saker kring daten som hon har försprång/plus/bättre läge/annat ord som passar. Som jag inte kan påverka hur mycket jag än vill.
Däremot hade jag hoppats på att vi kunde ändå kunde ha en konversation på sms. Vi är ju ändå vänner från början. Vi har haft en del kontakt idag. Han svarar glatt men drar inte igång några konversationer själv. Avslutar med kram och så.
Jag får känslan av att han vill, men inte riktigt vågar. Han vill inte riktigt avsluta den kemin som uppkom men heller inte riktigt vågar sig på att samtala lite mer. Om han gör det kommer han falla dit och då riskera att bli sårad. Tyvärr för min del. :)
Fjärilar i magen
 

Re: Bästa hånglet, men sen då?

Inläggav SCSI » tis maj 23, 2017 21:28

Äh, vafan - gå all in eller släpp det!
"Du - jag vill verkligen träffa dig igen, AW på fredag kl18?" eller nåt. Kör på och var tydlig - det gör lika ont att bli nedskjuten vare sig du är diskret och subtil eller rättfram, men du slipper våndas lika länge om du är rak och klar. Dessutom är det lättare att svara rakt på en person som är rättfram, istället för att köra spelet och dutta runt.
Får du ett nej, kör vidare på samma linje "ok, synd - jag tror verkligen att det hade kunnat bli nåt bra, men du är fortfarande en god vän!" typ.

/sign. aspig människa som hatar Spelet.
J 2011 | bonus 2005
instagram
Användarvisningsbild
SCSI
SjalGalning
SjalGalning
 
Inlägg: 5553
Blev medlem: tor jul 15, 2010 23:23
Ort: Norrköping

Föregående

Återgå till Anonyma inlägg

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Bing [Bot] och 2 gäster