MAM deluxe bärskydd : Övriga bärredskap samt bärtillbehör så som jackor, väskor m.m. • sjalbarn.se

Aktuellt datum och tid: tor jun 04, 2020 05:38

MAM deluxe bärskydd

Opartiska tips, råd och utvärderingar, av andra medlemmar på SjalBarn.

Moderatorer: krakri, God_cares, Hell Cat, Asia

Vilket betyg ger du MAM deluxe?

1
0
Inga röster
2
0
Inga röster
3
1
25%
4
1
25%
5
2
50%
 
Antal röster : 4

MAM deluxe bärskydd

Inläggav Carolinah » mån okt 08, 2012 20:05

Hittade ingen specifik tråd för recension av just detta skydd så jag skapade en ny. Jag har nyligen köpt ett begagnat MAM deluxe via sjalbarn och är jättenöjd efter bara ett par ggrs användning. Det kom i perfekt tid, nu när det börjar bli kallare. Min kille är sex månader och skyddet används i stort sett varje dag. Han har tidigare varit lite småkall om ben o fötter efter vissa bärpromenader men m skyddet på märks en klar skillnad trots att det nu blivit kallare än innan. Skyddar väldigt bra mot vind och kyla.

Tycker skyddet är snyggt och väldigt lätt att sätts på, det går fort. Det blir också lite extrastöd till barnets huvud/nacke av kragen som kan dras åt. Man drar också åt nertill på sidorna i jag tycker man kan få det relativt tätt. Kragen ger bra skydd o det finns också extra huva, den har jag dock inte använt ännu. Kan inte uttala mig gällande regn än heller. Bra också m fickor framtill på skyddet, speciellt eftersom mina jackfickor oftast blir svåråtkomliga pga selen/sjalen. Tycker det blir väldigt ombonat o mysigt för både barnet och bäraren med skyddet. Har bara gott att säga. Måste tillägga att jag bara har erfarenhet av detta skydd, har inte provat andra skydd, ej heller bärjacka. Det var nog allt så länge. Återkommer om jag kommer på något mer!
Senast redigerad av Carolinah fre okt 12, 2012 06:56, redigerad totalt 1 gång.
Har en son på 2,5 som burits i allt möjligt, just nu har vi Tula toddler WC Oscha Surya Toltec, Ellevill Zara Chocco, Oscha Starry Night Raven & Oscha Shui Long Nahua.
Användarvisningsbild
Carolinah
SjalBeroende
SjalBeroende
 
Inlägg: 1328
Blev medlem: fre apr 20, 2012 06:13

Återgå till Övriga bärredskap samt bärtillbehör så som jackor, väskor m.m.

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster