Besvara • sjalbarn.se

Aktuellt datum och tid: fre apr 03, 2020 17:13

Är detta ok?

Besvara


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) :tumup: :vågen: :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :heart: :love: :loving: :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :| :mrgreen: :Hahaa: :app: :rodna: :mums: :hmm: :whut: :siishah:
Visa fler smilies
BBCode är
[img] är
[flash] är AV
[url] är
Smilies är
Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Är detta ok?

Re: Är detta ok?

Inlägg av emelie » ons apr 24, 2019 07:17

nej det är inte ok.
Är det bildligt uttryckt så hände det ju ändå nånting kollegan vill släta över med sin bildliga beskrivning som spontant inte heller känns ok.

Re: Är detta ok?

Inlägg av Neva » ons apr 24, 2019 01:28

Ja alltså nej, är det inte bildligt så är det inte ok. Jag hade tyckt det vore obehagligt om någon större i maktposition drog runt mig i örat i vredesmod. Nej nej nej.

Är detta ok?

Inlägg av Ts. » tis apr 23, 2019 20:07

En kollega har ett bonusbarn som är lite "extra allt", ingen diagnos. De har barnet varannan helg och i helgen hade kollegan tappat tålamodet när bonusen trilskades och citat: "tagit henne i örat och dragit in hen på sitt rum och skällt ut henne".
Vi brukar typ aldrig prata med varandra om personliga saker och han sa det bara helt apropå så jag hann liksom inte reagera. Tänkte först att han menade det där om örat bildligt. Men nu i efterhand så slog det mig att det kanske inte alls vad bildligt och då är det väl på gränsen till barnmisshandel?
De har sökt hjälp på bup osv men hon funkar för bra i skolan.
Känns inte bra det här...

Upp