Besvara • sjalbarn.se

Aktuellt datum och tid: fre dec 06, 2019 04:18

Oro för barn efter separation

Besvara


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) :tumup: :vågen: :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :heart: :love: :loving: :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :| :mrgreen: :Hahaa: :app: :rodna: :mums: :hmm: :whut: :siishah:
Visa fler smilies
BBCode är
[img] är
[flash] är AV
[url] är
Smilies är
Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Oro för barn efter separation

Re: Oro för barn efter separation

Inlägg av kapdurk » sön apr 21, 2019 09:51

Jag tycker ni ska försöka gå på samtal hos kommunens familjerätt.
En person som mår väldigt dåligt orkar inte ha ett barn på halvtid utan då vore varannan helg eller så mer lämpligt tänker jag (även om det såklart är trist att barnet träffar sin andra förälder mindre då).
Men barnet har ju ett utåtagerande beteende och har själv sagt att det inte orkar vara hos far på halvtid så då är ändå mindre tid hos far det bästa åtminstone för tillfället.

Oro för barn efter separation

Inlägg av Fråga » sön apr 21, 2019 05:51

Jag har äntligen lämnat, efter en lång tid i ett dysfunktionellt förhållande med en man med psykisk ohälsa och inslag av psykisk misshandel.
Han har länge tagit ut sitt dåliga mående på mig genom att vara sur och bråka, skylla allt på mig och ständigt vara ett offer. Alla ska anpassa sig runt honom och hans mående och behov är nummer ett för honom.

Nu har vi 50/50 umgänge men dottern verkar inte må bra. Hon är i kraftig obalans när hon kommer till mig vilket inte är konstigt med tanke på alla förändringar men det har börjat komma fram att hon och pappa bara sitter inomhus, att pappa är jättearg och säger ifrån jättehårt och är frustrerad säger hon. Pappa är tydligen alltid på dåligt humör men inte mamma.

Hon slåss, är stressad, har ont i magen, gråter mycket. Pappan orkade knappt ha barnet när vi bodde ihop men ska ha minst varannan vecka nu och allt går så bra enligt honom trots att han verkar i kraftig obalans och fortfarande är väldigt elak mot mig och inte alls verkar ta hand om sig.

Barnet åker gärna till pappa men vill ha färre dagar, byta oftare, vilket pappan vägrar.
Jag är orolig, orkar knappt vara nära honom själv och ska se på medan han bara sjunker neråt. Ska jag blanda in myndigheter? Vad kommer dom göra? Jag har försökt prata med pappan men det verkar som han då bara försöker få barnet att hålla tyst.

Han älskar sitt barn och är fin men sjuk tyvärr och verkar vara i en sämre period .

Upp

cron