Besvara • sjalbarn.se

Aktuellt datum och tid: fre dec 06, 2019 14:11

Tittar på porrfilm i smyg

Besvara


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) :tumup: :vågen: :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :heart: :love: :loving: :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :| :mrgreen: :Hahaa: :app: :rodna: :mums: :hmm: :whut: :siishah:
Visa fler smilies
BBCode är
[img] är
[flash] är AV
[url] är
Smilies är
Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Tittar på porrfilm i smyg

Re: Tittar på porrfilm i smyg

Inlägg av Ledsen » mån feb 18, 2019 08:30

Först och främst tack för era tankar :heart:

Vad jag är ute efter?? Vet inte riktigt men jag vill ha era tankar och funderingar i ämnet för att kunna se om mina egna tankar är helt galna (som spinner iväg och antagligen förstorar upp allt :roll: ) det brukar alltid ge ett bra perspektiv att ventilera med alla bra synpunkter på SB :heart: . Första reaktionen var inte så trevlig men sedan tänkte jag att det är väl helt normalt beteende så kunde jag liksom släppa ett tag. Men sedan kom alla tankar som växte iväg och blev kanske något som det inte är så då kände jag att jag behöver ventilera det lite.

Jag tror men jag vet ju inte säkert att det är mer oskyldigt amatörnivå på det hela.

Först ville jag att han skulle sluta men det är väl kanske inte så lätt att förbjuda det liksom så då måste jag iså fall jobba med min egen acceptans. Vi har för länge sedan tittat på någon film tillsammans (innan nätet gjorde det lättillgängligt) men det blev väl ingen grej vi fortsatte med... jag tänder inte så mycket på sånt.

Men det som stör mig mer i sammanhanget är väl att jag vet att han vill ha intimitet gärna oftare än var tredje dag. Vilket jag inte alltid har velat. Det märks tydligt att han har en lust vilket han visar mot mig (när det har gått ett par dagar) men sista tiden så har han inte visat det. Det kan ta väldigt lång tid mellan gångerna och då har det gått upp för mig att han har löst det på annat vis. Då blir ju inte hans "lösning" något som är hans utan något som går ut över oss han har ju inget "behov" av att ha sex med mig i så fall. Jag känner mig avvisad. Han kan orkar inte ha sex flera gånger på en dag utan har han gjort sitt så är det bra sedan.
Detta låter ju väldigt hemskt när jag läser det jag skriver och riktigt så illa är det inte. Men jag märker ju skillnaden. Jag vet att han åtrår mig och njuter av vårt sex. Men det spökar i tankarna.

Det bästa är ju givetvis att prata om det men det går inte just nu.

Re: Tittar på porrfilm i smyg

Inlägg av SCSI » sön feb 17, 2019 17:09

Jag köper hela kvinnoförakt-biten, absolut.
Samtidigt - har inte de flesta ett behov av att ha en del av sin sexualitet för sig själv?

Vad är du ute efter? Att han ska sluta, eller att han ska inkludera dig?
Även om man har sitt onani-liv för sig själv behöver man ju inte vara hemlig med det, jag tänker att ni ska försöka lyfta fram och prata om saken ur det perspektivet.
Jag har ingen respektive just nu men förutsätter att både mitt ex och alla jag har kontakt med nu konsumerar porr i nån form. Om inte annat amatörbilder, sexnoveller och liknande.

Re: Tittar på porrfilm i smyg

Inlägg av berit » sön feb 17, 2019 15:26

Jag har problem med porrindustrin och vet inte hur jag skulle känna inför en partner som tittade på mainstream-porr. Själva handlingen, att vilja bli sexuellt stimulerad genom att ta del av visuell intryck av andra i sexuella situationer, har jag inga problem med. Tänker att det är supervanligt? Att typ ha ett onani-liv och att det kan se lite olika ut för olika människor.

Re: Tittar på porrfilm i smyg

Inlägg av Nina & lilla J » sön feb 17, 2019 14:43

Jag avstog att svara för jag vet att jag drömmer porrfilms-tittande så hårt/ hårdare än normen.
När det kom fram att mitt ex tittade på porrfilm så tog jag det väldigt hårt för jag tycker att det ligger så mycket kvinnoförakt i porren.

Kram ♥️

Re: Tittar på porrfilm i smyg

Inlägg av Ledsen » sön feb 17, 2019 14:09

Ingen som har några tankar :cry:

Tittar på porrfilm i smyg

Inlägg av Ledsen » lör feb 16, 2019 11:08

Upptäckte av en händelse arr maken tittar på porrbilder och filmer i smyg.

Blev ledsen men vet inte riktigt hur jag ska tänka. Känner spontant att jag blir ledsen... att jag inte duger till liksom.

Antar att det är vanligt förekommande... eller jag vet inte. Tittar era respektive? Hur upplever ni Det i så fall.

Kan ni hjälpa mig lite att tänka?

Vi har regelbundet sexliv även om det inte är det mest spännande 1-2ggr i veckan. Men nu känner jag mer stress som att får vi inte till det så söker han substitut på annat håll och det berör mig mer än jag vill.

Upp